Valentine’s day și Dragobetele, sărbătorite cu premii și spectacole la Târgu Jiu

La Târgu Jiu, de Ziua Îndrăgostitilor si de Dragobete, pe 14 si 24 februarie 2014, se vor organiza căsătorii la Poarta Sărutului, spectacole de muzică uşoară si populară, de film la cinematograful Sergiu Nicolaescu, de teatru, concursuri cu premii pentru cele mai frumoase declaratii de dragoste si altele festivități.

dragobete ziua indragostitilor trag ujiu

De Valentine’s day, pe 14 februarie 2015, de la ora 10:00 până la 13:00, va fi organizat un concurs pentru cupluri de îndrăgostiti, denumit „Cea mai frumoasă declarație de dragoste”, cu premii constând în 5 torturi, 5 cine romantice si 10 bonuri valorice la două pizzerii din oraș. Concursul se va desfasura prin intermediul unor posturi locale de radio, in cadrul emisiunilor matinale. La ora 12:00, in Parcul Central, va fi prezentat un program al fanfarei Armonia, iar de la ora 13:00 se vor oficia căsătorii. Evenimentele de Ziua Indragostitilor vor continua cu un spectacolul de muzică uşoară cu Bacio şi invitaţii săi, ce va avea loc pe durata a două ore ( începând cu ora 15:00 ) în interiorul mall-ului Shopping City din Târgu Jiu, inclusiv cu concursuri. Seara îndrăgostitilor va continua apoi de la ora 18:00 prin piesa de teatru „O chestiune de afaceri” si un film, tot de la de la ora 18:00, la Cinematograful Sergiu Nicolaescu, cu invitații care se pot procura de către cuplurile de indragostiti de la Primăria Târgu Jiu.

De Dragobete, pe 24 februarie 2015, in Parcul Central din Târgu Jiu va avea loc un spectacol de tradiții si muzică populară, sustinut de Doina Gorjului, iar peste 30 de cupluri care in 2015 au împlinit sau vor împlini  50 de ani de căsătorie va primi cadou 500 lei pentru celebrarea Nuntii de Aur.

Autoritățile locale au alocat pentru aceste festivităţi 3000 de lei, restul de bani provenind de la sponsori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.