Vin ajutoarele de Paște ! Ghici cine e Iepurașul de Paște ?

Nu stiu de ce scriu acest articol… Cred ca nevoiasii nu au abonament la internet. Sau au ? Oricum, pe nesimțite va deveni si acesta un lux.

Asadar, toti cei care au probleme serioase cu banii si locuiesc in Targu-Jiu, vor avea o mică bucurie de Paște.

Vor putea sa puna cateva bunatati „de bază” pe masă copiilor lor: o pâine, câteva ouă, o eugenie, o bucata de carne prajita si apetisant de zemoasă si tot ce se poate cumpara cu suma primită.

Si cu siguranta nu ar fi putut face asta fără ajutorul autoritatilor, care vor oferi tuturor celor din familiile cu un venit mediu sub 200 de RON tichete cu suma de 15 ( cincisprezece ) RON.

masa de paste ajutoare

Pentru a obtine acest tichet, nevoiasii vor trebui să iși deplaseze persoana pentru a face o cerere, dar va fi necesar sa aiba si documentele legale.

Tichetele vor putea fi folosite cu mare bucurie in orice magazin de catre cei cateva mii de beneficiari.

De remarcat ca banii vor fi in totalitate suportati din bugetul local.

Atentie mare ! Dosarele ( care contin bineinteles si o cerere ) se depun in primele doua saptamani din luna aprilie 2013 ( nici mai devreme , nici mai tarziu, deci nu va deplasati degeaba ), iar a treia saptamana vor fi verificate cu mare minutiozitate aceste documente.

Dupa ce toate rigorile vor fi indeplinite, se vor acorda tichetele cam fix inainte de Pastele 2013. Ideea este buna, fiindca daca ar fi înmânate mai devreme cu siguranta ar fi cheltuite pentru cu totul altceva decat masa de Paște ( de exemplu pentru mesele unice din zilele de dinainte de Paște ).

E bine ca exista sustinere sociala si morala, mai ales că si in strainatate se acorda ajutor social lunar ( probabil au importat modelul de la noi ), dar difera doar cuantumul ( 300-600 euro lunar, in functie de cat de occidentala e țara respectiva ).

Sunteti cumva un om care nu are ce face cu anumite surplusuri financiare?

Nu trebuie sa fie motiv de suparare acest articol, mai ales ca dupa ce l-ati citit, veti merge si veti ajuta autoritatile sa înzeceasca suma oferita, să fie si masa altora măcar pe sfert bogata ca a dvs.

Astfel Dumnezeu te va iubi de zece ori mai mult. Si autoritatile. Si nevoiasii…

Asadar, vin ajutoarele de Paște ! Pentru că ajutoarele sunteti dvs, cei care aveti putința !


5 comentarii pentru articolul “Vin ajutoarele de Paște ! Ghici cine e Iepurașul de Paște ?

 1. mi se pare ciudat un astfel de stil de redactare pe un site din gorj, totusi e binevenit si inovator
  dar credeti ca ii pasa cuiva ??
  fac pariu ca mai niciunu din cei ce vor citi acest articol nu vor misca un deget sa ajute cu o masa mai bogata de paste pe semenii lor

 2. si ce vrei ma sa faca
  sa mearga la primarie si sa zica n-a un miliard dom primar pentru saraci astia fara numar de la mine k io sunt marele sponsor care vreau sa pun oue pe masa la amariti !

 3. eu daca as avea multi bani – cum ar fi firma ceva – sincer as da anonim la primarie bani sa suplimenteze ajutoarele
  macar asa o parte din ce am gresit sar sterge
  da asa chiar si eu ma gindesc daca o sa am ce pune pe masaaa
  ceva va fi da nu ca in alti ani
  iar dada ala de mai sus veziti de mercedesurile tale

 4. „Da da”, saraci suntem toti, poate nu ai observat tu. Sau ma rog, doar aia care muncim. Ceilalti sunt de doua categorii: amărâții și….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.