Vor fi modernizate mai multe locuri de joacă din Târgu Jiu

Primăria va demara incepand de săptămâna viitoare o licitație pentru achiziționarea de mobilier nou pentru diverse parcuri si alte locatii din Municipiul Târgu Jiu.

locuri de joaca mobilier

Investitia este de peste 550.000 lei cu TVA, iar noul mobilier va fi montat in aproximativ o luna de la câștigarea licitatiei, în 16 zone din oraș, printre care si Narciselor, Grivița, Ciocârlău, 23 August, 1 Mai-Vest sau Debarcader.

Pentru celelate locuri de joaca se lucrează la curăţirea şi reparaţia mobilierului ( vopsire, completări cu nisip, montarea a 500 de metri liniari de gard de protecţie, reconditionare sau înlocuire, daca reparaţia nu este posibilă).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.