Weekend de sărbătoare la Cinema City Târgu Jiu: cei mici, răsfățați cu face painting, cei mari, distrați cu cele mai tari comedii

Cinema City Târgu Jiu continuă și în acest weekend evenimentele speciale pentru copii și toți iubitorii de filme, începute cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, și vine cu o ofertă proaspătă de filme.

Cinefili se pot bucura în acest weekend de premiera mult-așteptatei comedii „Mai tăntălău, mai gogoman 2” („Dumb and Dumber To”), dar și de alte filme bune ca „Șefi de coșmar 2” și „Prădătorul de noapte”. Copiii se pot distra copios cu simpaticii pinguini-spion, cunoscuți din celebra serie „Pinguinii din Madagascar”. Filmele vor rula pe tot parcursul săptămânii viitoare, la prețuri avantajoase.

În fiecare weekend, până în pragul Crăciunului, în cinematograful gorjean vor fi activări gratuite pentru copii, iar în mall-ul din Târgu Jiu „vor patrula” cutii de popcorn umblătoare, care îi vor încânta pe vizitatori.

Gorjenii râd cu lacrimi la filmele din acest weekend

Weekendul acesta, locuitorii din Târgu Jiu pot vedea în cel mai nou cinematograf din oraș comedii mult-așteptate, filme de acțiune și animații, din care au de învățat atât copiii, cât și părinții.

cinema city targu jiu

„Mai tăntălău, mai gogoman 2” (The Dumb and The Dumber To) îi readuce în prim plan pe cei mai amețiți băieți din lume, interpretați de Jim Carrey și Jeff Daniels, care pornesc într-o călătorie în care vor face toate nebuniile din lume și la care spectatorii vor râde cu lacrimi. Una dintre cele mai amuzante scene este aceea când cei doi se hotărăsc să îi înapoieze servieta de bani unei femei frumoase. De aici și până la fapta care se dorea a fi una bună este însă cale lungă.

„Șefi de coșmar 2” este o altă comedie care promite să vă facă să râdeți copios, după ce primul film al seriei a fost hitul anului 2011. Sătui să mai asculte de șefi, Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) și Nick (Jason baterman) decid să își dea demisia și să pornească pe cont propriu, în aventura antreprenoriatului. Numai că lumea afacerilor nu este pentru oricine, iar cei trei prieteni pun la cale un plan fantezist ca să scape de obstacole.

„Prădător de noapte” (Nightcrawler) spune povestea unor jurnaliști din Los Angeles, care pornesc noapte de noapte la vânătoare prin oraș, în cautarea senzaționalului. Ca niște adevărați „prădători de noapte” vânează orice, de la incendii și crime, până la accidente de mașină, pe care le vând apoi televiziunilor locale. În regia lui Dan Gilroym, cu Jake Gyllenhaal si Rene Russo, filmul este presărat cu scene care vor ridica nivelul de adrenalină al spectatorilor.

„Pinguinii din Madagascar” este o animație dublată în limba română care spune povestea celor ma abile păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalsky, Rico și Private. Acești agenți de elită, care îi încântă pe copii, își unesc forțele cu o o orgaizație sub acoperire ca să salveze omenirea, amenințată de un doctor diabolic. Vedetele care s-au consacrat în seria de animație „Madagascar” au parte acum de propria aventură comică pe marele ecran, cu mize mari.

Detalii despre programul complet al filmelor puteți găsi pe www.cinemacity.ro.

Sesiuni gratuite de face painting și modelare de baloane

Filmele bune sunt completate de o serie de surprize gratuite pe care Cinema City Târgu Jiu le-a pregătit vizitatorilor din acest weekend. Copiii se vor bucura de o sesiune de modelare de baloane și face painting, care încep de la ora 13:00.

Dacă weekend-ul trecut ați ratat fotografiile cu popcornul „umblător”, aveți șansa să faceți poze alături de mascotele Cinema City Târgu Jiu și sâmbăta și duminica aceasta. Cutiile cu popcorn umblător vor patrula în tot acest weekend prin mall și vor oferi informații vizitatorilor despre programul filmelor.
Activările de Sărbători vor continua timp de 2 weekend-uri, de sâmbătă dimineața, până duminica seara.

Tehnologie la prețuri avantajoase

Cinema City Târgu Jiu pune la dispoziția cinefililor bilete la prețuri avantajoase și tehnologie de ultimă oră. Elevii, studenții, pensionarii și copii beneficiază de o serie de facilități la prețurile biletelor. Vizitatorii se pot relaxa înainte sau după film și în cafeneaua din incinta cinematografului.

preturi bilete cinema targujiu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.