What ‘s Up, Raluka, DJ Sava și Oana Radu, în festivalurile din august 2014, de la Târgu-Jiu și Rovinari

Festivalurile berii din Rovinari si Targu-Jiu sunt organizate anul acesta în săptămâni consecutive.

Pe Bulevardul Minerilor a început deja festivalul de la Rovinari, care va gazdui concursuri și un spectacol de muzică populară şi uşoară. În ultima seara ( duminică , 17 august 2014 ) vor concerta la Rovinari artiștii Dj Sava şi Raluka.

În festivalul de la Targu-Jiu, care se va desfasura pe Insulița de pe Jiu, în perioada 18 august – 24 august 2014, vor susține spectacole de muzică ușoară What‘s Up, Oana Radu şi DJ Sava ( în weekendul 23-24 august).

festival targujiu august 2014

Pentru comercianții interesați să își vândă produsele în cadrul acestui eveniment, Primaria percepe o taxă de 9 lei pe metrul pătrat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.