Zilele Municipiului Motru, 29 – 31 mai 2015

Zilele Municipiului Motru vor avea loc în perioada 29 – 31 mai 2015. Nu va fi percepute taxe pentru firmele ce vor desfasura activitati comerciale in zona festivitatilor. Bugetul alocat manifestarilor este de 100.000 lei.

zilele municipiului motru 2015

Vineri vor fi spectacole de muzica si dansuri populare cu elevi, apoi, de la ora 19:00, concert cu Doina Motrului, Nina Predescu, Irina Zoican, Liliana Buncianu, Maria-Mirabela Topor si alti invitati, iar seara cu Oana Radu și Alex Velea.

Sâmbătă va avea loc premierea elevilor olimpici si a sportivilor, va avea loc un spectacol al ansamblului folcloric Danubius de la Drobeta-Turnu Severin si unul de muzică usoara cu Ruby.

Duminică, toti copiii vor putea participa la concursuri de desene pe asfalt si bicilete, dupa care se vor oferi premii. Apoi va avea loc un spectacol susținut de Doina Gorjului și Andreea Bălan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.