Zilele Municipiului Târgu-Jiu 2014

A 14-a ediție a Zilelor Municipiul Târgu-Jiu va avea loc in perioada 17-25 mai 2014, o săptămână în care vor fi organizate diverse manifestări artistice, culturale, religioase, dar si evenimente in premieră, însă nedezvaluite de catre autoritati, intrucat doresc sa fie o surpriză penru târgujieni.

Sâmbătă, 17 mai 2014 va avea loc deschiderea oficiala a Festivalului National de Teatru, în premiera fiind prezentat spectacolul Cehov al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu Târgu-Jiu. Duminica va fi prezentat si spectacolul de teatru „Spionul balcanic”, sustinut de Teatrul Mic din Bucuresti, cu Dan Condurache, Coca Bloos si Mihai Dinvale.

Dupa 3 zile de teatru, pe 20 mai, începând cu ora 20.00 va avea loc procesiunea religioasă dedicată patronilor spirituali ai municipiului Tg Jiu, Sf Împăraţi Constantin şi Elena.

După acest moment urmează un program de promovare a oraşului denumit „I love Tg Jiu”, un spectacol de sunet si lumină cum nu a mai fost până acum în orașul lui Brâncuși.

Parcul de distractii pentru copii va fi organizat tot pe insuliță, unde vor fi amenajate si terasele unde targujienii se vor putea bucura de mici, hamsii si alte delicatese traditionale specifice, alaturi de spectacole de muzica populara si ușoara.

Duminică, 25 mai, în ultima zi din calendarul evenimentelor va avea loc un campionat de streetball.

De asemenea, începând cu ora 20.00, în Piaţa Prefecturii se va organiza Seara de excelenţă, spectacol oferit de artiştii locali cu rezultate deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale.

Zilele municipiului Tg Jiu se vor încheia pe insuliță, cu un spectacol de muzică uşoară în care vor cânta, începand cu ora 21:00, Sore, Deep Central și Mandinga, urmat de un foc de artificii.

Zilele municipiul targujiu dragoeni 1 mai preajba poiana narciselor

 

Zilele municipiului Targu-jiu vor fi precedate de Sărbătoarea câmpenească de la Dragoeni, din 1 mai 2014, precum si de cea de la Poiana Narciselor din Preajba.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.