Zilele Municipiului Târgu Jiu 2015

De sâmbătă încep Zilele Municipiului Târgu Jiu, cu Festivalul Naţional de Muzică Uşoară şi Muzică Folk ”Coloana Infinitului”, ce ajunge la editia a opta si care a atras peste 100 concurenti. Festivalul va dura până duminică, atunci când va avea loc premierea participantilor.

zilele municipiului targu jiu

Zilele Municipiului Târgu Jiu vor continua până pe 24 mai 2015.

La inceputul săptămânii viitoare incepe campionatul de streetball, care se a desfasura până pe 23 mai, cand va avea loc de asemenea premierea echipei câștigătoare.

Pe 19 mai se va deschide si Târgul Meșterilor Populari din Oltenia.

Pe 20 mai va avea loc un spectacol folcloric de exceptie la Targu Jiu, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, coprodus de Doina Gorjului si TVR: „Tezaur Folcloric”. Vor interpeta Maria Loga, Victorita Lăcatușu, Claudia Torop, Reli Sanda, Ion Dragan, Ileana Lăceanu, Vicor Tița, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gheorge Roșoga si multi altii. Intrarea va fi liberă.

Pe 21 mai va fi acordat titlul de “Cetăţean de Onoare al Municipiului” gimnastei Andreea Munteanu.

In aceasta editie va avea loc in premieră si un campionat de street dance, denumit “Urban Street Dance”, ce va avea loc in fiecare seara, de la ora 19:00, în Amfiteatrul din Zona Centrală.

De joi, 21 mai 2015, vor incepe si spectacolele pe insuliță, in care sunt invitati Anya, Tavi Colen Band & Emma Ștefan.

Pe 22 mai vor fi dezvelite două stele pe Aleea Celebrităţilor, cu numele a două personalităţi gorjene, Victor Daimaca şi Francisc Milescu.

Vineri, târgujienii si gorjenii vor asista la un spectacol de muzică populară, la finalul căruia Ştefan Popescu va încerca obtinerea recordului de interpetare a unei melodii la cel mai mare mare nai din lume, ce a fost costruit de interpret. In continuare cei prezenti se vor delecta cu Gelu Voicu si taraful său.

Sâmbătă, 1000 de tineri vor sarbatori în Parcul Central implinirea a 18 ani, acestia evoluand intr-un flashmob. Tot sâmbătă va avea loc un concert, de la ora 21:00, cu Mattyas, Galactic Crew și Today.

Duminică, tot de la ora 21:00, va incepe spectacolul de final, in care sunt invitati Elena Gheorghe, Alb Negru, On-X Band, Cătălin Turbatu si Elena Hasna, urmat de un foc de artificii.

Vor fi organizate de asemenea concursuri de karaoke, expozitii, iar targujienii sunt asteptati pe insuliță la mici, hamsii, gogoși cu dulceață și alte bunatati și distractii specifice Zilelor Municipiului Târgu Jiu.

Suma alocată pentru aceste manifestari este de aproximativ 150.000 lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.