Zilele orașului Rovinari – 12-18 mai 2014

In perioada 12-18 mai 2014 se vor desfăsura Zilele orașului Rovinari, care vor cuprinde printre altele si spectacole de muzica ușoară si populară.

Desi interpretii de manele erau o obisnuință pe scena amplasată pe Bulevardul Minerilor din Rovinari, de data aceasta vor fi inlocuiti cu artisti din alte genuri muzicale: Xonia, Alex Velea, Irina Loghin si altii.

zilele orasului rovinari 2014

Spectacolul de muzică populară se va desfasura sâmbătă, 17 mai 2014, iar cel de muzica usoara, duminică, 18 mai 2014.

Societatile comerciale si alti agenti economici vor trebui sa plateasca zilnic 2 lei pentru fiecare metru pătrat utilizat in zona manifestarilor Zilelor orașului Rovinari.

Zilele orașului Rovinari vor coincide cu Festivalul Peștelui (desfășurat tot in perioada 12-18 mai 2014), care va avea loc în premieră pe insulița din Târgu-Jiu ( detalii AICI ).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.